The συμβουλευτικη επιχειρησεων Diaries

Οι εταιρείες παροχής πιστώσεων παρέχουν πάσης φύσεως πιστώσεις σε φυσικά και νομικά πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένων και των δανείων στεγαστικής πίστης, ως εξής:

•Σκοπός του επιχειρηματικού σχεδίου είναι επίσης το να βοηθήσει στην κατανόηση και στην ανάλυση του είδους της επιχείρησης που πρόκειται να δημιουργηθεί.

Θα σας βοηθήσει να βρείτε τα αδύναμα σημεία και τα κενά σας, ενώ παράλληλα θα γνωρίσετε καλύτερα την επιχείρησή σας.

Εμφάνιση Δωρεές Δημιουργία λογαριασμού Σύνδεση Προσωπικά εργαλεία Δωρεές

Ο επιχειρηματίας, ο μέτοχος, η Διοίκηση της εταιρείας θα πρέπει ξεκινώντας μία αναδιοργάνωση να επιλύουν χρόνια ή σημαντικά προβλήματα ή δυσαρμονίες που σχετίζονται με: την λειτουργία, τον συντονισμό, την εποπτεία, την έγκαιρη αναγνώριση λαθών, τα λάθη που δημιουργούν πολλαπλασιαστικές καθυστερήσεις, τον έλεγχο, την ανάθεση αρμοδιοτήτων, τους τομείς ευθύνης, τα σημεία ελέγχου, την εργασιακή συμπεριφορά, την ανάδειξη προβλημάτων, την επικοινωνία μεταξύ προσωπικού και τμημάτων, το υψηλό μίγμα υποχρεώσεων, οι απαξίωση του παραγωγικού μηχανισμού κα..

Η περίληψη δε θα πρέπει να ξεπερνά τη μια σελίδα. Ομολογουμένως, η μία σελίδα είναι κάπως περιοριστική, διότι μπορεί κάποιος να μην ξέρει τι να συμπεριλάβει και τι όχι.

Η προσαρμοσμένη στην επιχείρηση σας υπηρεσία μας παρέχεται ακολουθώντας τα παρακάτω στάδια :

Η διεξοδική έρευνα που αποδεικνύει αυτά που ισχυρίζεστε είναι πολύ σημαντική για να πείσετε τους επενδυτές.

Ακολουθούν ως  παράγοντες επιτυχίας,  η σύνθεση της ομάδας, η επιχειρηματική ιδέα και οι ανάγκες που καλύπτει, το επιχειρηματικό μοντέλο κ.ά.

Το επιχειρηματικό σχέδιο είναι ένα λεπτομερές έγγραφο που περιέχει λειτουργικά και χρηματοοικονομικά θέματα της επιχειρήσεως. Το παρομοιάζει, σαν έναν οδικό χάρτη, που εξυπηρετεί στον εντοπισμό, του πού είναι η επιχείρηση, του πού θέλει να πάει και του πως θα πάει εκεί.

Να είναι σε θέση να σκέφτεται αναλυτικά, να σχεδιάζει και να ακολουθεί την κατάλληλη κάθε φορά στρατηγική.

Περιγραφή προϊόντων και διαφοροποίηση → Τι πουλάτε και σε τι διαφέρετε από τον ανταγωνισμό;

Προμηθευτές → Από που θα πάρετε τις πρώτες ύλες για να παραγάγετε το προϊόν σας ή που παράγονται τα προϊόντα σας;

•Περιγραφή του κλάδου και της αγοράς: εδώ περιλαμβάνεται η ανάλυση της προσωπικότητας του εν δυνάμει καταναλωτή, οι τάσεις, η εξέλιξη και η παρούσα κατάσταση του κλάδου, η ανάλυση του ανταγωνισμού (έμμεσος, άμεσος, τιμολογιακή πολιτική του ανταγωνισμού, τρόποι διαφήμισης, η ανάπτυξή τους την τελευταία δεκαετία, σύγκριση των προϊόντων ή των website υπηρεσιών τους) και τα στοιχεία της αγοράς.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “The συμβουλευτικη επιχειρησεων Diaries”

Leave a Reply

Gravatar